Loading...
DIENSTEN2020-03-30T11:34:13+00:00

UX Design

USER EXPERIENCE (UX) DESIGN IS STEEDS BELANGRIJKER VOOR HET SUCCES VAN EEN WEBSITE OF APPLICATIE.

UX staat voor user experience, ook wel gebruikerservaring genoemd. User experience (UX) design is erop gericht om de website aan te laten sluiten op de verwachtingen en wensen van gebruikers. Wordt de website als waardevol ervaren? Levert het de informatie op die gebruikers zoeken? Bereiken gebruikers hun doel?

Je wilt dat gebruikers bepaalde acties uitvoeren en bepaalde doelen bereiken op jouw website of app. Het is daarom belangrijk dat de functionaliteiten van jouw website/app en de emotie van de bezoeker samen komen.

Responsive Thinking

ONZE DIGITALE WERELD VERANDERT VOORTDUREND VAN VORM EN EVOLUEERT OM DE SNELLE VOORUITGANG IN NIEUWE TECHNOLOGIE BIJ TE HOUDEN.

We benaderen digitaal ontwerp met dezelfde responsiviteit die een website of app nodig heeft. We noemen het Responsive Thinking.

We maken digitale inhoud die naadloos over alle platforms stroomt, zodat deze flexibel en wendbaar is. Één maat past niet bij iedereen en uw digitale identiteit moet in hetzelfde tempo kunnen evolueren als u.

LATEN WE EEN PROJECT STARTEN!

UI Design

EEN GOED DOORDACHT INTERFACE DESIGN VOOR JE APPLICATIE(S) NODIG? WELK ONTWERP WE OOK MAKEN; DE GEBRUIKER STAAT VOOROP.

In een goed ontwerp staat de gebruiker centraal. Je wilt namelijk iets van je gebruikers. Deze moet van passieve bezoeker in een actieve gebruiker veranderen of je wilt hem of haar verleiden tot een conversie. Een voorbeeld hiervan is de groene knop die je op meerdere plekken in deze pagina aantreft.

Een interface moet ontworpen worden vanuit de belevingswereld van de gebruiker (‘user’) om effectief te zijn. Dat wordt human centered design genoemd. User interface design gaat een stap verder dan regulier ontwerp of webdesign. Wij hebben jaren ervaring in het ontwerpen van interfaces van applicaties en complexe websites

Web Design

PASSEND WEBDESIGN. EEN UNIEK EN EIGENTIJDS WEBDESIGN LATEN MAKEN DAT ZORGT VOOR EEN PROFESSIONELE UITSTRALING VAN JE WEBSITE EN DAT PRECIES BIJ JE HUISSTIJL PAST

Wij helpen je graag bij het realiseren van een succesvolle website of webshop. Waarbij we zorgen dat de bezoeker een optimale gebruikerservaring heeft op je website en aangezet wordt tot de juiste actie.

Wil je ook een professioneel webdesign laten maken? Vul dan het contactformulier in. We nemen op korte termijn contact met je op. Vervolgens gaan we graag met je om tafel om te kijken wat je wensen zijn en wat wij voor je kunnen betekenen. Ook kunnen wij een geheel vrijblijvende offerte voor je opstellen.

Meer Expertise

NAAST BOVENSTAANDE DIENSTEN ZIJN ER NOG MEER EXPERTISES WAAR WIJ KAAS VAN HEBBEN GEGETEN.

Logo ontwerp

Social Design

Animaties

Huisstijl

Print Design

Brochures

Promotie materiaal

Social Media Marketing

SEO & Online Marketing

Content Marketing

Samenwerken?

VERTEL ONS MEER OVER JE PROJECT!

Neem contact op
Vesign gebruikt cookies om jou beter van dienst te zijn. We plaatsen analytische en functionele cookies om jouw websitegedrag op onze website te volgen en te verzamelen zodat we onze website kunnen verbeteren. Ok