Vesign

webdesign


Rondom het gebruiksvriendelijke CMS ontwikkelen wij voor elke opdrachtgever een website op maat.

De vormgeving en opbouw van de website vinden steeds weer plaats op basis van unieke eisen en wensen. Maar ook aan de achterkant is maatwerk eigenlijk een vanzelfsprekendheid geworden, want jij hebt een eigen visie op wat de website allemaal moet kunnen. Dat het een ‘responsive design’ krijgt oftewel zich aanpast aan elk apparaat, is voor ons niet meer dan logisch.

Heart
Open source CMS

Het kloppend hart van elke door ons opgeleverde website is het Content Management Systeem (CMS) waarmee eindgebruikers zelfstandig hun website kunnen beheren. Wij geloven in de kracht van Open Source en maken voor ons CMS gebruik van Wordpress. Hierbij bouwen we eigen thema's op maat.

Home
Wij leveren maatwerk

Bovenop en rondom het CMS ontwikkelen wij voor elke opdrachtgever een website op maat. Vormgeving en opbouw op basis van steeds weer unieke eisen en wensen. Maar ook aan de achterkant is maatwerk eigenlijk een vanzelfsprekendheid geworden. Want jij hebt vast zo je eigen ideeën over wat jouw website moet kunnen.

Home
Geschikt voor elk apparaat

Misschien wel de meest gebruikte term rondom moderne websites is 'responsive design', wat zoveel wil zeggen dat je website zich aanpast aan het apparaat waarop het wordt bekeken. Voor ons is dit inmiddels een vanzelfsprekendheid.

Home
HTML5 & CSS3

De Lennon en McCartney van het internet, zo durven wij deze twee 'internet-talen' wel te omschrijven. Opeens is er veel meer mogelijk, wat voor ons betekent dat we continu moeten zorgen dat we op de hoogte zijn van deze ontwikkelingen. Meegaan met de tijd heet dat. Wij dagen onszelf uit om elke nieuwe website te voorzien van tenminste één nog niet eerder door ons gebruikt stukje techniek.

Contact

Heb je een vraag aan Vesign, wil je ons bezoeken of iets per post opsturen?


VesignSpitsstraat 258102 HW, Raalte 06 435 131 75